Grote zoekactie naar vemiste Jansje Takens uit Assen

ASSEN - Een grote zoekactie vandaag naar de vermiste Jansje Takens uit Assen. In een groot gebied rond Assen werd door tweehonderd bezorgde mensen naar de vrouw gezocht.
De 54-jarige Takens wordt sinds dinsdagmorgen vermist. Ze heeft diabetes en is zonder medicatie weggegaan. De Asser korfbalvereniging A.V.O. waar haar dochters lid zijn, organiseerde vandaag de grote zoekactie. Ook leden van de voetbalverenigingen Rolder Boys, ACV en Achilles deden mee. Een deel van de zoektocht was in en rond het Groningse Zuidhorn. Een supermarktmedewerker herkende de vrouw daar woensdagmiddag.

De familie laat weten het fijn te vinden dat er zoveel mensen mee zoeken. "Het is moeilijk. We weten niet zeker of ze nog in Zuidhorn is. Ze kan ook bovenin Friesland zitten of in Groningen", aldus Tonnie Takens. Tonnie is een neef van Jansje en coördineert de actie. Het zoekgebied is opgedeeld en verdeeld onder de zoekers.

Eerder hierover:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl