E&O morele winnaar na gelijkspel bij DOS

HANDBAL - De handbalderby tussen de dames van DOS en E&O eindigde onbeslist. Na 60 spannende minuten handbal stond er een 20-20 eindstand op het scorebord. E&O voelde zich na afloop de morele winnaar.
DOS pakte aan het begin van de wedstrijd het initiatief en nam een 7-4 voorsprong. De ploeg uit Emmen vocht zich echter knap terug in de wedstrijd, mede door fouten van de thuisploeg, en ging rusten met een doelpunt voorsrpong, 10-11.

E&O had ook na rust het betere van het spel en liep uit naar 11-15. Dit keer was het echter de thuisploeg, die puntje voor puntje dichterbij kwam. Na een 16-16 tussenstand, liep de ploeg van Rob Fiege uit naar een 20-18 voorsprong met nog drie minuten te spelen. Toch gaf de ploeg, met zelfs twee spelers meer, de voorsprong uit handen en maakte Anouk Nieuwenweg met nog één minuut op de klok gelijk en gaf het gelijkspel niet meer uit handen.