Dwingeloo buigt in spannend bekerduel voor Emmen

VOETBAL - Derdeklasser Dwingeloo was op eigen veld dichtbij strafschoppen tegen eersteklasser Emmen, maar na een gemiste penalty in de slotminuten dolf de ploeg van Martin Koops toch het onderspit: 3-2.

Na een kleine twintig minuten was het Resmon Roemahlewang die Emmen op een 0-1 voorsprong zette. Ruim vijf minuten later was het alweer 1-1 toen Sander Nijstad doelman IJzerman wist te passeren. Vijf minuten voor rust bepaalde Josip Baric de ruststand op 1-2 voor Emmen.
Halverwege de tweede helft moest Dwingeloo verder met tien man nadat Gert Nijstad rood zag na een harde overtreding. Tien minuten voor tijd leek Emmen het duel al vroegtijdig te beslissen toen Henk Bakker Emmen op 1-3 bracht.
Melvin Koning bracht de thuisploeg terug in de wedstrijd door de 2-3 langs IJzerman te werken. In de absolute slotfase had Sander Nijstad zelfs de kans om een verlenging af te dwingen, maar zijn penalty werd gestopt.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl