1400 potten jam voor de voedselbank

EXLOO - De voedselbank Noord-Nederland heeft 1400 potten jam gekregen van de Vrouwen van Nu.
De plattelandsvrouwen kwamen vier dagen samen voor de Agrarische Dagen in Exloo en knoopten er meteen een actie voor de voedselbank aan vast. Alle soorten jam zijn gemaakt: aardbeienjam, abrikozenjam, frambozenjam, pruimenjam en nog veel meer. "Ik hoorde van de actie en ben meteen aan de slag gegaan. Goed dat dit gedaan wordt voor de mensen die gebruik maken van de voedselbank," aldus Janny Hofsteenge van de Vrouwen van Nu.

Harrie Timmerman van de Voedselbank Noord-Nederland is blij met de potten jam: "We zijn natuurlijk blij met elke actie. Voor de gebruikers van de voedselbank is het ontzettend leuk om eigengemaakte jam in hun pakket te vinden."

RTV Drenthe houdt in december een grote inzamelingsactie voor de voedselbanken. Verenigingen en scholen kunnen dan soortgelijke acties op touw zetten. Kijk hier voor meer informatie over de inzamelingsactie van RTV Drenthe.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl