Fair Play Prijs voor voetbalclub Zuidlaren

Eersteklassers redden het niet
Eersteklassers redden het niet
ZUIDLAREN - Voetbalvereniging ZFC Zuidlaren heeft de Fair Play prijs gewonnen van Scheidsrechtersvereniging Groningen en omstreken. De club was over het seizoen 2013-2014 de sportiefste van alle voetbalverenigingen die bij de vereniging zijn aangesloten.

Puntensysteem

Met de jaarlijkse prijs willen de Groninger scheidsrechters het belang van eerlijk spel en respect benadrukken en sportief gedrag belonen en stimuleren. De jury hanteert in het hele district Noord hetzelfde puntensysteem. Ook neemt ze alle teams van de clubs mee in de beoordelingen, net als alle gele, rode kaarten en strafzaken.


Michael van Praag

De prijs wordt op 20 november uitgereikt tijdens clubavond, waar KNVB-voorzitter Michael van Praag als gastspreker zal fungeren. Eerder wonnen achtereenvolgens Corenos, OKVC (2x), Poolster, SVMH, Loppersum, Eenrum, Glimmen, De Wilper Boys, FC Grootegast, Niekerk en GSAVV Forward de Fair Play Prijs.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl