Joop Gall: "Rozema en Pedro eredivisieniveau"

VOETBAL - FC Emmen-trainer Joop Gall was na afloop van het duel tegen Jong FC Twente een zeer tevreden man. "Dit team wordt met de week sterker. Als je ziet hoe gemakkelijk we bij vlagen spelen en hoe aanvallen worden geboren, dan kan ik daar alleen maar heel content mee zijn. De spelers verdienen daarom ook, zo is mijn mening tenminste, een voller stadion. Ik hoop dat onze supporters de volgende keer hun buren meenemen."
Met name over aanvoerder Sander Rozema en centrale verdediger Luis Pedro was Gall lyrisch. "Beide spelers spelen op eredivisieniveau. In hun spel nemen ze de rest van het team mee." Rozema reageerde bescheiden. "Eredivisieniveau? Dat weet ik niet hoor, maar feit is wel dat het prima gaat. Ik voel me goed, dat is duidelijk. Maar als je in een team als de onze speelt dan is dat heel fijn. We zijn een echt team, waarin iedereen voor elkaar wil vechten."

Cas Peters scoorde tegen zijn oude club zijn 8e goal van het seizoen en is daardoor medetopscorer in de Jupiler League. "Dat is heerlijk natuurlijk. Het was ook dik en dik verdiend. Het gaat lekker, al besef ik dat ik er meer had kunnen maken vanavond. Maar al met al mag ik niet klagen. Ik lig prima op schema. Mijn doel is 15 treffers dit seizoen... ik ben al over de helft."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl