Roemenen stelen babyvoeding in Beilen

Agenten betrapten de Hoogevener op rijden onder invloed
Agenten betrapten de Hoogevener op rijden onder invloed
BEILEN - Zes Roemenen zijn vrijdag opgepakt in Beilen, Sneek en Boerakker voor winkeldiefstal. In Beilen en Sneek waren door drie van hen grote hoeveelheden babyvoeding gestolen.

Babyvoeding

Een klant in een supermarkt aan de Ventweg-zuid in Beilen waarschuwde het winkelpersoneel, toen drie mannen de winkel uitliepen met een grote partij babyvoeding. De winkeldieven lieten de buit achter in een geparkeerde auto en gingen er lopend vandoor. Later die middag kwam een 43-jarige Roemeen de auto ophalen. Hij werd vervolgens op de A28 aangehouden.

Sneek en Boerakker

Ook in Sneek werden twee Roemeense mannen aangehouden met 42 pakken babyvoeding in de kofferbak. Op de A7 bij Boerakker werden vrijdagmiddag ook drie Roemenen aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. In de auto troffen agenten tassen vol met cosmetica, tandenborstels en scheermesjes aan. De spullen bleken gestolen te zijn bij winkels in Drachten en Beesterzwaag.

Het vermoeden bestaat dat de zes winkeldieven meer winkeldiefstallen in Nederland hebben gepleegd.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl