Wintertijd Challenge Hoogeveen voor het goede doel

HOOGEVEEN - In de kantine van HZVV is gisteravond de aftrap gegeven voor de Glasbak. De Glasbak is de Hoogeveense variant op het Glazen Huis van 3FM.

33 uur radio

DJ's van Radio Hoogeveen zijn 33 uur lang live in de lucht, vanuit de Glasbak.

Spinning

Bij de Glasbak staan twee spinningfietsen. Die fietsen zijn tot de Wintertijd Challenge non stop in beweging. Wethouder Giethoorn klom als eerste op een fiets en gaf daarmee het startsein voor de Non Stop Spinning Marathon.

Wintertijd Challenge

De Glasbak is een onderdeel van de Wintertijd Challenge Hoogeveen. Een landelijk initiatief waarbij in de nacht van 25 op 26 oktober een uur lang wordt gesport om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de stichting Spieren voor Spieren. Burgemeester Loohuis en wethouder Steenbergen geven vannacht om 2 uur hiervoor het startschot op het hoofdveld van HZVV.

Shirt Nederlands Elftal

VV Hoogeveen biedt een shirt aan van het Nederlands Elftal. Het shirt is gesigneerd door de broers de Boer, Ruud Gullit en Ronald Koeman. Het is de bedoeling dat dit shirt geveild wordt.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl