Mannen E&O doen goede zaken

HANDBAL - De handbalmannen van E&O deden goede zaken door directe concurrent Swift in Arnhem met 30-33 te verslaan. De overwinning was verdiend, ondanks dat E&O in de slotfase nog even in de problemen kwam.
De Arnhemmers begonnen beter aan de wedstrijd en namen een 5-2 voorsprong. E&O vocht zich echter terugen via een 7-7 tussenstand, gingen de gasten uit Emmen rusten met een 14-16 voorsprong.

E&O liep na rust verder uit en nam een 20-28 voorsprong. De grieperige Jan Jozef werd gewisseld en vanaf dat moment knokte Swift zich weer in de wedstrijd. Met nog twee minuten te spelen en bij een 29-32 stand, stopte doelman Bas Bulthuis een zeven meter en in de tegenaanval besliste, de weer in het veld gekomen Jozef, de wedstrijd definitief.

Topscorer aan de kant van E&O was uitblinker Marco Kehrenberg met tien treffers. Donderdag speelt E&O de inhaalwedstrijd tegen Aristos. Bij een overwinning bereikt de ploeg van trainer Edwin Kippers een gedeelde derde positie op de ranglijst met Swift.