Peize kraakt koploper TEVV, Germanicus profiteert in 2L

Peize verpulvert TEVV
Peize verpulvert TEVV
VOETBAL - In de 2e klasse L liep TEVV uit Tweede Exloërmond tegen de eerste nederlaag van het seizoen aan. Bij Peize kreeg het team van Hans Kamphuis met 5-1 klop. Het Coevorder Germanicus profiteerde dankbaar en nam door de 5-1 thuiszege op Helpman de koppositie over.
Simon Wekema was de grote kwelgeest van TEVV. Hij scoorde drie keer. Jannes Douwes en Ronald Sloots waren verantwoordelijk voor de overige twee treffers. Ayhan Bas scoorde voor TEVV, vlak voor rust, de aansluitingstreffer.

Germanicus kende in Coevorden geen probleem met Helpman. De mannen van trainer Eric Prins wonnen met 5-1. Nick Schenkel in de eerste minuut en Bas Smits op slag van rust zorgden voor de 2-0 stand na 45 minuten. Na rust scoorde Overweg twee keer en bepaalde Moddejonge de stand, twintig minuten voor tijd, op 5-0. De eer voor de club uit Groningen werd twee minuten voor tijd gered door Van der Molen.

Stand aan kop:

Germanicus is de nieuwe koploper in de 2e klasse L, met 19 punten uit 7 punten. TEVV volgt met 18 uit 7. Peize klimt naar de 3e plaats met 14 uit 7 (net als vv Annen).

Volgende week staat de topper TEVV - Germanicus op het programma.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl