Opstelling Heracles blijft geheim

Heracles-trainer Stegeman houdt opstelling geheim
Heracles-trainer Stegeman houdt opstelling geheim
VOETBAL - Het is nog onduidelijk met welke elf spelers Heracles Almelo zal starten in het bekerduel tegen FC Emmen. Heracles-trainer John Stegeman hield de kaken maandag na de laatste training stevig op elkaar. In de afgelopen drie duels speelden de Almeloërs steeds met dezelfde basiself, maar voor de wedstrijd tegen FC Emmen zijn er veranderingen in de opstelling op komst. Welke dat zijn, wilde trainer John Stegeman maandag nog niet zeggen, meldt RTV Oost.
"Normaal doe ik niet zo geheimzinnig over de opstelling, maar nu ga ik er niet veel over vertellen", meldt Stegeman. De wijzigingen zijn in ieder geval niet bedoeld om spelers te sparen voor de belangrijke competitiewedstrijd van zondag tegen Go Ahead Eagles. "Nee, ik geef niemand rust. Ik ga spelen met de ploeg waarvan ik denk dat we van Emmen kunnen winnen", zo blijft Stegeman schimmig.

Heracles Almelo kan niet beschikken over Bart Schenkeveld, die kampt met wat vocht in zijn knie. De verdediger is vandaag naar een specialist in Rotterdam gegaan om te onderzoeken wat daarvan de oorzaak is.

Lees en luister via deze link en hier meer over het duel tussen Heracles en FC Emmen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl