WKE-trainer Weerman "Het was het net niet vanavond"

VOETBAL - WKE-trainer Paul Weerman had vooraf op een stunt gehoopt, maar moest achteraf concluderen dat zijn ploeg een terechte nederlaag had geleden tegen Excelsior. "Het was het vanavond net niet. In de tweede helft deden we qua voetbal niet onder voor hen, vond ik ons zelfs bij vlagen beter, maar ontbrak het aan dat beetje extra's wat je tegen zo'n ploeg nodig hebt."
Weerman doelde op net dat beetje meer geluk. Bij de kopbal van Gilliano Grot bijvoorbeeld, die op de lat belandde en bij de overtreding op Orlando Smeekes binnen de beruchte lijnen. Het hadden twee kantelmomenten kunnen zijn in de wedstrijd, want op dat moment stond het nog maar 0-1. "Volgens Orlando en de spelers die in de buurt stonden was het een strafschop."

Weerman vervolgt: "Ik ben toch wel teleurgesteld, maar aan de andere kant hebben we wel 88 minuten lang er een echte wedstrijd van gemaakt."

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.