Drieduizend mensen bezoeken open dag RTV Drenthe

ASSEN - De open dag van RTV Drenthe was een doorslaand succes. In totaal namen ongeveer drieduizend mensen een kijkje bij de regionale omroep.
Voor de kijkers en luisteraars van RTV Drenthe was de open dag een mooie gelegenheid om eens een kijkje achter de schermen te nemen. Zo konden bezoekers live radio-uitzendingen bijwonen.

Bommetjevolle show vandaag op #rtvdrenthe. Drukbezochte open dag. Gezellig! pic.twitter.com/GgjfEu1X7D
— Loes van der Laan (@LoesvdLaan)

In de televisiestudio konden bezoekers zelf ervaren hoe het is om het nieuws te lezen. Misschien zie je deze jongen over een paar jaar wel op televisie:

Vandaag met Jelle naar open dag @RTVDrenthe. Voor zijn passie: radio en TV maken. Al vast geoefend als nieuwslezer pic.twitter.com/TmHiq6VZhs
— Harold Hofenk (@HaroldHofenk)

Optredens

Naast het RTV Drenthe-pand konden bezoekers luisteren naar optredens van Mooi Wark, Tim Roos en René en Erikah Karst & band.

— Anouk Middel (@AnoukMiddel)

Tevreden

RTV Drenthe is tevreden over de open dag en is blij dat maar liefst drieduizend mensen een bezoek brachten aan de omroep.

Social media
De hele dag hield RTV Drenthe een liveblog bij over alles wat er tijdens de open dag gebeurt. Dat is hieronder terug te lezen.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.