Meer licht op trainingscomplexen vv Hoogeveen en HZVV

De jeugd van HZVV en vv Hoogeveen in het nieuwe kunstlicht op het trainingsveld
De jeugd van HZVV en vv Hoogeveen in het nieuwe kunstlicht op het trainingsveld
HOOGEVEEN - Ondanks de nieuwe accommodatie was het voor VV Hoogeveen en HZVV vaak behelpen in de wintermaanden als het gaat om de beschikbare trainingsvelden met verlichting. HZVV beschikte al over een grote jeugdafdeling en ook die van buurman Hoogeveen is in twee jaar tijd explosief gegroeid. De ergste nood is nu voorbij, doordat beide clubs er gezamenlijk voor hebben gezorgd dat er veldverlichting om beide jeugdstadions is geplaatst.
Donderdagavond werden de lichtmasten officieel in gebruik genomen. Op het veld van Hoogeveen speelden Hoogeveen F1 en HZVV F1 een onderling duel en bij HZVV kwamen beide E4-teams in actie in een oefenduel.

In totaal zijn er bij beide jeugdvelden acht lichtmasten geplaatst. De gemeente heeft de oude lichtmasten, die dienst deden op de oude atletiekbaan, tegen een geringe vergoeding beschikbaar gesteld aan de beide verenigingen. De verenigingen moesten ze zelf demonteren en “strijken”. Vervolgens moesten ze gecoat worden in dezelfde kleur als de aanwezige masten op het complex. Hierna konden ze weer geplaatst worden op de beide jeugdvelden.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl