Hurry Up na rust ook langs horde Tachos

Hurry Up ook langs horde Tachos
Hurry Up ook langs horde Tachos
HANDBAL - Het is een kwestie van weken totdat Hurry Up uit Zwartemeer zich zal verzekeren van de kampioenspoule in de eredivisie. De mannen van trainer/coach Joop Fiege versloegen ook de 9e horde van het seizoen. Tachos werd in Waalwijk met 26-29 verslagen.
"We hebben de zege geboekt op basis van het spel in de tweede helft, want voor rust deden we het niet goed", aldus Fiege. "We kregen acht tegentreffers in tien minuten tijd, omdat de dekking gewoon niet scherp genoeg was. Het werd geleidelijk beter en in de tweede helft liepen we al vrij snel uit naar een voorsprong van 4 punten, maar misten we drie strafworpen op rij (Suelmann, Kiers en opnieuw Suelmann) waardoor Tachos redelijk dichtbij kon blijven."

Topscorers Hurry Up: Suelmann 7, Neuteboom en Trainavicius beide 6, Falke 5, Mik 4, Cibulskis 1

Door de zege op Tachos is Hurry Up nog steeds de ongeslagen koploper in de eredivisie, nu met 18 punten uit 9 duels. Houten, dat verloor bij E&O, staat tweede op zes punten achterstand. E&O staat vierde met 10 punten uit 9 wedstrijden.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl