Sterk eerste half uur brengt Achilles 1894 de zege

© Achilles 1894
VOETBAL - Door een fantastisch eerste half uur heeft Achilles 1894 op eigen veld gewonnen van NEC uit Nijmegen. Op eigen veld werd het 4-2 voor de ploeg van Theo ten Caat, die de vierde overwinning van het seizoen boekte.

Na een half uur stond een ijzersterk spelend Achilles 1894 al op een 4-0 voorsprong. Na vijf minuten maakte Romario Tjong-A-Sie de 1-0 na een mooi passje door de verdediging en drie minuten later stond het al 2-0, omdat Thomas Careman profiteerde van een foutje van de keeper.
Vlak erna werd een Asser doelpunt afgekeurd voor buitenspel, maar na een klein half uur spelen was het toch Careman die uit een vrije trap opnieuw trefzeker was. Enkele minuten later rondde Roderik Timmer een mooie counter doeltreffend af en stond het 4-0. Dit was ook de ruststand.
Na rust was de Drentse promovendus niet in staat om de concentratie vast te houden. In de 52e minuut deed NEC iets terug via Bob Rossen en een kwartier voor tijd liet Carlos Dos Santos de voorsprong van de thuisploeg slinken tot twee punten. Verder in gevaar kwam de thuisploeg niet.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl