Nieuw Buinen veegt VKW van het veld: 8-2

vv Nieuw Buinen scoorde niet in topper tegen vv Hoogeveen
VOETBAL - In de 1e klasse F rekende Nieuw Buinen eenvoudig af met VKW. Na een 4-2 ruststand werd het 8-2 voor de ploeg van trainer Eric Lippold. Door de zege klimt Nieuw Buinen naar de 3e plaats, achter koploper Dieze West en SVBO.
Nieuw Buinen begon furieus en kwam al snel op een 2-0 voorsprong door treffers van Mike Reuvers en Koen Hateboer. "Daarna werden we slordiger en scoorde VKW door een blunder van ons tegen via Tim van Veen", aldus Nieuw Buinen-trainer Lippold. Opnieuw Hateboer zorgde voor de 3-1, maar weer liet de thuisploeg VKW terugkomen. Via Roy Hutter werd het 3-2. Kort voor rust zorgde Gert Lukens, uit een fraaie vrije bal, voor de 4-2. "In de tweede helft hebben we de wedstrijd geweldig uitgespeeld", vond Lippold. Bruce Tunjanan, Thijs Hateboer (2x) en Nick Oosting zorgden voor de 8-2 eindstand