Tankstation in Emmen overvallen; man dreigde met mes

EMMEN - Een tankstation aan de Wolfsbergenweg in Emmen is vanavond overvallen. De overvaller bedreigde de medewerkster met een mes en eiste geld.
Nadat de vrouw hem geld uit de kassa gaf, verliet de overvaller de shop en liep hij weg in de richting van de Hagedoorn. Over de hoogte van de buit doet de politie geen mededelingen.

Camera's
De politie ging op zoek naar de verdachte en liet een Burgernet-melding uitgaan. Dit leidde nog niet tot een aanhouding. De overval is vastgelegd op camera's in de winkel.

Signalement
De dader is een jonge man. Hij droeg een blauwe spijkerbroek met een gat of lapje op de linker pijp. Hij had een zwarte jas tot op zijn heupen aan, met een capuchon die hij over zijn hoofd had getrokken. Hij droeg zwarte schoenen en had handschoenen aan.

20.35 man met mes overvalt tankstation Wolfsbergenweg #Emmen. Geen gewonden. Dader licht getint zwarte jas+sportschoenen blauwe spijkerbroek
— Politie Drenthe (@poldrenthe)

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl