Wie wordt Drents politicus van 2014?

Bas van der Ven politiek talent van 2013
Bas van der Ven politiek talent van 2013
PROVINCIE - PvdA-gedeputeerde Ard van der Tuuk, wethouder René van der Weide van Wakker Emmen en ChristenUnie-wethouder Harmke Vlieg van Assen zijn genomineerd voor de titel Drents politicus van het jaar 2014. Als politiek talent zijn de Asser VVD-fractievoorzitter Roald Leemrijse, raadslid Ivo Berghuis van Gemeentebelangen Aa en Hunze en VVD-statenlid Jan Smits uit Eelde voorgedragen.Zo'n 200 mensen hebben tientallen politici aangedragen via de website drentspoliticusvanhetjaar.nl.
De keuze voor de genomineerden is gemaakt door een jury met daarin politiek verslaggevers van Dagblad van het Noorden en RTV Drenthe. Zaterdagmiddag 15 november wordt in het radioprogramma Cassata tussen 13.00 en 14.00 uur aandacht besteed aan de genomineerden. TV Drenthe zendt op zaterdag 6 december een portret uit van de zes politici. Vrijdag 12 december maakt de jury bekend wie met de titels naar huis gaan.

De verkiezing van Drents politicus van het Jaar is een initiatief van RTV Drenthe
en het Dagblad van het Noorden.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl