Bekersucces voor Drentse zaterdagclubs

VOETBAL - De Drentse zaterdagclubs kunnen terugkijken op een goed bekerweekend. Nadat WKE woensdag al met 1-8 won van Emmeloord, wisten zaterdag ook de overige vijf Drentse clubs de derde ronde van het bekertoernooi te bereiken.

ACV - CSVH

In Assen won ACV, de nummer twee van de Hoofdklasse C, met 4-0 van tweedeklasser CSVH uit Hoogkerk. Bij ACV was de plek onder de lat voor Ben Wormmeester, normaal gesproken tweede keeper achter John Vos. Bij rust stond het 1-0 door een doelpunt van Robin Mulder. Diezelfde Mulder was ook na rust trefzeker, net als Robert Talens en Imre de Jonge.

De Pelikanen - HZVV

HZVV, de koploper van de eerste klasse E, had in Appingedam geen moeite met derdeklasser De Pelikanen. HZVV-trainer Karlo Meppelink gaf vijf spelers rust en zag de tegenstander geen enkele keer op doel schieten. Edward Eshuis was verantwoordelijk voor de 0-1 ruststand, waarna Julian Mol, Pim de Jonge en Erwin Breukelman de score opschroefden tot 0-4.

Overige uitslagen

De Heracliden - ONR 0 -1
Elim - Tonego 2-1
ZZVV - SC Loppersum 5-0 (Zondagavond te zien in Onze Club)

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl