Achterban Belangen Buitengebied Coevorden wil betere communicatie

SLEEN - De leden en kiezers van de partij Belangen Buitengebied Coevorden (BBC) zijn in het algemeen redelijk tevreden over wat de partij tot nu toe heeft bereikt. Toch zien ze ook nog wel de nodige verbeterpunten.
Dat bleek maandagavond bij een partijbijeenkomst in Sleen. Daar werden de eerste elf maanden die de partij nu bestaat besproken. Vrijwel alle aanwezigen gaven de partij een ruime voldoende, maar de bezuinigingen op onder andere de sport en de bibliotheken konden wel op kritiek rekenen. Ook de communicatie vanuit de partij naar de leden en kiezers moet volgens velen beter.

Partijvoorzitter Ton Soppe erkende dat de informatievoorziening beter moet en beloofde dat het bestuur daar serieus werk van gaat maken. "We zullen onze website beter moeten benutten, net als de sociale media."
Zoals bekend werd nieuwkomer BBC bij de verkiezingen vanuit het niets de grootste en kwam met zes zetels in de raad. Ook heeft de partij met Jan Zwiers een wethouder in het college. Zwiers vertelde wel twee weken te hebben nagedacht of hij wethouder zou worden, maar zegt er nu enorm veel plezier in te hebben. Ook is de sfeer binnen het college met CDA en PvdA volgens hem bijzonder goed.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl