Lubbers Transport uit Schoonebeek mag zich Gouden FD Gazelle noemen

Lubbers in Schoonebeek
Lubbers in Schoonebeek
SCHOONEBEEK - Lubbers Transport Group uit Schoonebeek mag zich een jaar lang Gouden FD Gazelle noemen. Deze titel wordt toegekend aan de snelst groeiende onderneming van de regio.
Met de FD Gazellen Awards wil het Financieele Dagblad ondernemerschap stimuleren en de aandacht vestigen op bedrijven die in Nederland snel in omzet groeien. In Friesland, Groningen, Overijssel en Drenthe mogen in totaal 39 ondernemingen zich FD Gazelle noemen.

Goud

Naast de FD Gazellen-titel werden acht ondernemingen uitgeroepen tot Gouden FD Gazelle: de allersnelste groeiers in hun categorie. Waarvan Lubbers Transport Group, een transporteur in de gas- en olieboor industrie, er dus één is. Het transportbedrijf uit Schoonebeek is de beste in de categorie 'groot' en heeft van 2011 tot en met 2013 een omzetgroei van 24 procent.

Criteria

De FD Gazellen-ranglijst komt tot stand op basis van omzetcijfers van de laatste drie jaar. Bedrijven die twintig procent of meer aan omzetgroei realiseren, in het laatste jaar geen negatief resultaat boeken, geen teruggang in omzet kennen en financieel gezond zijn, mogen zich een jaar lang FD Gazelle noemen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl