PLOP beklaagt zich opnieuw over wildplakken

Wildplakken in Assen
Wildplakken in Assen
ASSEN - Opnieuw doet stadspartij PLOP beklag bij het college over wildplakken in Assen. Volgens de partij worden nog steeds elektriciteit kasten en leegstaande panden beplakt. Vorig jaar december sloeg de partij ook al alarm.
De partij zegt dat het steeds meer een gewoonte lijkt te worden om voor evenementen reclame te maken door middel van wildplakken. PLOP vindt het niet bepaald een visitekaartje voor de gemeente Assen.

Het college beloofde na het vorige beklag beterschap, maar PLOP komt nu tot de conclusie dat er niets van de plannen terecht is gekomen. Volgens de partij wordt er bijna maandelijks wildgeplakt in Assen.

De partij stelt nu drie vragen aan het college:
1. Stadspartij PLOP gaat er vanuit dat U nog steeds op de hoogte bent van deze ongewenste situaties. Is die veronderstelling juist?
2. Gemeente Assen waarom handhaaft u niet zoals beloofd?
3. Is Uw College vervolgens daadwerkelijk bereid om stappen te ondernemen tegen de eigenaren of organisatoren die zich aan wildplakken schuldig maken? Zo ja, wanneer en hoe? Zo nee, waarom niet?

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl