13 Drentse clubs naar laatste 32 in districtsbeker

Drentse clubs ontlopen elkaar in districtsbeker
Drentse clubs ontlopen elkaar in districtsbeker
VOETBAL - Met Achilles 1894, dat zich vanavond ten koste van jaargenoot Veendam 1894 plaatste voor de volgende ronde, zitten er volgende week maandag in totaal 13 Drentse clubs in de koker bij de loting.
In totaal hebben 33 clubs zich geplaatst voor de 3e knockoutronde, maar dat moeten er 32 worden. Daarom wordt er nog een tussenronde gespeeld. Deze wedstrijd is Flevo Boys 2 - Blauw Wit'34.

Hieronder de complete lijst met clubs die nog actief zijn in de beker (vetgedrukt zijn de Drentse clubs). Bij de laatste 33 zitten 9 Friese-, 9 Groninger-, 2 Overijsselse- en 2 clubs uit Flevoland. De lijst telt 3 topklassers, 9 hoofd-, 4 eerste-, 9 tweede-, 5 derde- en twee vierdeklassers waaronder SC Elim. Flevo Boys 2 is het enige reserve-team dat mogelijk in de koker gaat (als de club weet te winnen van Blauw Wit'34). Flevo Boys 2 is op dit moment koploper in de reserve hoofdklasse.

WKE

vv Heerenveen
GAVC
FC Grootegast
Blauw Wit '34

SC Elim

HZVV

ONR

Drachtster Boys
vv Groningen
Pelikaan S
Flevo Boys 2
Urk

ZZVV

ACV

Staphorst
Harkemase Boys
Oranje Nassau
Wildervank

SC Erica

Actief

Helpman
Sint Annaparochie
vv SWZ

MSC

TEVV

FVC

Asser Boys

vv Emmen

GRC Groningen
ONS Sneek
SC Genemuiden

Achilles 1894

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl