Bankmedewerkers maken pakketten voor voedselbank

PROVINCIE - MEPPEL- Honderden viltstiften, tekeningen en chocoladeletters vliegen deze week over de lopende band van het distributiecentrum van de voedselbank in Meppel. Medewerkers van ABN AMRO in Zwolle maken er verrassingspakketten voor kinderen in arme gezinnen.
De bankmedewerkers zitten normaal gesproken op kantoor maar leggen hun werk graag even neer voor het goede doel. "Het is ontzettend leuk om te doen en we halen er voldoening uit", aldus een van de bankmedewerkers. De pakketten worden vlak voor Sinterklaas verdeeld onder kinderen die met hun ouders afhankelijk zijn van de voedselbank in Meppel. In totaal worden er 142 verrassingspakketten gemaakt.

De voedselbank in Meppel is blij met dit initiatief: "We hopen dat ook andere bedrijven dit idee oppakken en een actie gaan bedenken voor de voedselbank. Het is een leuk teamuitje", aldus voorzitter Seva Coffy van de voedselbank in Meppel.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl