Orchestral Manoeuvres in The Dark eerste grote naam Retropop 2015

EMMEN - De eerste bands van Retropop 2015 zijn bekend. Orchestral Manoeuvres in The Dark is de grote naam op het hoofdpodium.
Orchestral Manoeuvres in The Dark is een synthopop-groep uit Liverpool. De band werd in 1978 opgericht. In 1982 had de band een grote hit in Nederland met Maid of Orleans (Joan of Arc). De band had ook een hit met Locomotion. Vorig jaar bracht de band weer een nieuw album uit.

Het festival aan de Grote Rietplas in Emmen heeft meerdere podia. Op de Nederpopstage zal Rob de Nijs de avond afsluiten. Ook spelen Van Dik Hout, The Nits en ook Henk en Henk.

Een nieuw podium is de futurestage. Hier wil de organisatie jonger publiek kennis laten maken met retromuziek. Daarmee proberen ze een breder publiek aan te spreken. Op de stage staan The Kik, Randé, The Afterpartees en Douwe Bob. Het is nog niet officieel bekend gemaakt, maar de verwachting is ook dat Jett Rebel het podium op gaat.

Retropop 2015 is op zaterdag 13 juni. Andere grote namen voor het hoofdpodium worden binnenkort bekend gemaakt.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl