ACV'er Robin Mulder "90% zeker dat ik seizoen hier afmaak"

VOETBAL - ACV vreest voor het vertrek van aanvaller Robin Mulder. Excelsior Maassluis is zeer gecharmeerd van de Assenaar, die vorig jaar 17 keer scoorde voor de zaterdaghoofdklasser. Volgens diverse media verkast Mulder in de winterstop al naar de zondagtopklasser. "Die verhalen kloppen niet. Het is voor 90% zeker dat ik hier het seizoen afmaak", laat Mulder weten.
"De situatie is zo. Ik ben op dit moment werkloos en op zoek naar een baan. In deze regio is dat moeilijk. Omdat mijn vriendin uit het westen komt heb ik ook daar gesolliciteerd en er is mogelijk iets in Rotterdam bij een sponsor van Excelsior Maassluis. Die man nodigde me uit voor een informatief gesprek. Dat gesprek verliep positief en de kans bestaat dat ik na dit seizoen een baan kan combineren met het voetballen daar", zegt Mulder kort na de 4-0 zege op Staphorst. "Op dit moment leven we op het salaris van mijn vriendin. Dat is geen ideale situatie. Ik moet gewoon ook werken om de huur te betalen. Als ik hier een baan kan vinden is het ook goed."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl