WKE redt het niet bij medekoploper FC Lienden

Weer overwinning voor WKE
VOETBAL - In de topklasse verloor WKE bij medekoploper FC Lienden. Het duel eindigde na een ruststand van 1-0 in 3-1.

WKE begon dramatisch aan de wedstrijd, want binnen een minuut keek de ploeg van trainer Paul Weerman tegen een 0-1 achterstand aan. Abderrahim Loukili scoorde uit een hoekschop van El Jebli.

Weer doelpunt Jan Hooiveld

Na rust kwam WKE door een treffer van Jan Hooiveld (zijn 10e van het seizoen) op gelijke hoogte, maar lang kon WKE niet genieten van de gelijkmaker. Een kwartier voor tijd scoorde El Jebli, uit de rebound na een schot die niet kon worden geklemd door Diederik Bangma, de 2-1.

Rode kaart voor Kaj Velda

Negen minuten voor tijd ontving Kaj Velda zijn tweede gele kaart en met elf tegen tien maakte de thuisclub het karwei via Rafael Uiterloo af: 3-1.

Stand topklasse

FC Lienden blijft door de zege op WKE medekoploper in de zondagtopklasse. De ploeg heeft 29 punten uit 13 duels, net als JVC Cuijk. WKE staat op de zesde plaats met 20 punten uit 13 wedstrijden.