Familie van vermiste student uit Balloo erg bezorgd [update]

Erik Deenen
Erik Deenen
BALLOO - Wie heeft de vermiste Erik Deenen uit Balloo nog gezien of gesproken na donderdag 16:00 uur? De familie van de student wil graag antwoord.
Een buurvrouw van de familie treedt op als woordvoerder: "De familie is erg bezorgd en ziet voorlopig af van interviews."

De politie houdt zich ook bezig met de zaak. "We gaan niet uit van een misdrijf", zegt een woordvoerder vanmorgen. "We helpen de familie waar we kunnen." De politie laat verder weten dat agenten uit kijken naar Erik Deenen.

Erik Deenen komt uit Balloo en woont en studeert in Groningen. Donderdag deed hij een tentamen op de Technische Universiteit in Delft. Na afloop zou hij terug gaan naar Groningen. Maar daar is hij nooit aangekomen. Ook op social media en WhatsApp is het stil.

De OV-chipkaart van Deenen is nog uitgecheckt in Hilversum. De familie heeft geen idee waarom hij daar heen zou zijn gegaan. De buurvrouw van de familie in Balloo laat weten dat het hoogst ongebruikelijk is voor Deenen dat hij al zo lang weg is.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl