Combiteam FC Emmen stelt teleur tegen HZVV

HZVV was met 1-4 te sterk voor het combiteam van FC Emmen
HZVV was met 1-4 te sterk voor het combiteam van FC Emmen
VOETBAL - HZVV, de koploper in de zaterdag 1e klasse E, was vanavond met 1-4 te sterk voor een combinatieteam van FC Emmen, bestaande uit wisselspelers en A-junioren.
Emmen, dat startte met Elmali, Seip, Almeida, Boekholt, Gall, Olijve, Kavak, Mannes, Laghmouchi, Tarvajärvi en Barrie, kwam na tien minuten nog wel op voorsprong door een treffer van Soufiane Laghmouchi, maar kort voor rust zorgde Jordi Beeksma voor de gelijkmaker.

Na rust speelde FC Emmen met voornamelijk A-junioren en daar profiteerde HZVV dankbaar van. Een prachtig schot in de kruising van Reza Hosseini zorgde voor de 1-2 voor de gasten uit Hoogeveen. Dezelfde speler was ook verantwoordelijk voor de 1-3 en in de slotminuut bepaalde Edward Eshuis de eindstand op 1-4.

Karakteristieken
FC Emmen Combinatie-HZVV 1-4. 29. Laghmouchi 1-0, 36. Beeksma 1-1, 52. Hosseini 1-2, 67. Hosseini 1-3, 88. Eshuis 1-4. Toeschouwers: 150.
FC Emmen, eerste helft: Elmali; Almeida, Boekholt, Seip, Kavak, Gall, Olijve, Mannes, Barrie, Tarvajärvi, Laghmouchi.
Tweede helft: Elmali; Berens, Komduur, Boekholt, Bangura, Almeida, Gall (74. Padding), Nijkamp, Laghmouchi, Tarvajärvi (74. Hensens), Kavak.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl