Vier doden bij aanrijding op N381

ZWEELOO - Bij een aanrijding op de N381 zijn woensdagavond vier mensen om het leven gekomen.
Tussen Zweeloo en Noord-Sleen kwamen iets na 19.00 uur een vrachtwagen en een auto met elkaar in botsing. Over de oorzaak van het ongeluk is nog niets bekend, de politie is nog bezig met het onderzoek.
Het is ook onduidelijk of de doden in de auto, de vrachtwagen of in beide voertuigen zaten. De politie kan nog niets zeggen over de identiteit van de slachtoffers, omdat de nabestaanden nog moeten worden ingelicht.
De weg was in beide richtingen afgezet tussen de kruising met de N34 en de afslag Zweeloo.
Eerdere ongelukken
Op dezelfde weg was in juni een 55-jarige man uit Nieuw-Amsterdam om het leven gekomen. Hij werd vermoedelijk onwel achter het stuur en raakte van de weg.
In 2011 stierf een bejaard echtpaar op de N381 tussen Beilen en Smilde. Ze wilden vanaf een parkeerplaats keren. Daarbij werd hun auto aangereden door een tegenligger, die net een vrachtauto had ingehaald.
Enkele maanden eerder was een motorrijder omgekomen door een frontale botsing op de provinciale weg bij Westerbork.

Bij het ongeval #N381 #TweeProvincienweg #Meppen zijn vier dodelijke slachtoffers te betreuren. Meer info nog niet bekend. Persalarm gegeven
— Politie Drenthe (@poldrenthe)

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl