LEF! teleurgesteld in Wakker Emmen inzake parkeerbeleid

Middenstand Emmen blijft tegen betaald parkeren (archieffoto)
Middenstand Emmen blijft tegen betaald parkeren (archieffoto)
EMMEN - Verbaasd en teleurgesteld. Dat is de fractie van LEF! in coalitiepartij Wakker Emmen. Volgens LEF!-raadslid Jenneke Ensink laat Wakker Emmen de ondernemers in de kou staan, nu die partij maandag toch de omstreden parkeernota lijkt te willen behandelen.
Volgens Ensink heeft raadslid Henk Bos van Wakker Emmen maandagavond bij een overleg met onder andere ondernemers nog aangegeven dat de parkeernota van de agenda moet voor de commissie van komende maandag. "Maar het staat er nog altijd op en het lijkt er erg op dat de heer Bos is teruggekomen op z'n ferme uitspraken. We vinden dat hij hiermee de ondernemers in Emmen in de kou laat staan", aldus Ensink. Henk Bos was niet voor een reactie bereikbaar.

Ensink zegt verder dat de ondernemers niet zijn betrokken bij de voorgestelde veranderingen, waarbij in meer delen van Emmen betaald parkeren wordt ingevoerd. Wethouder René van der Weide stelt in de nota dat er wel overleg is geweest.

LEF! en ook de VVD proberen alsnog de behandeling van de parkeernota uit te stellen, zodat er er meer overleg met de betrokken ondernemers kan worden gevoerd.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl