MSC klimt naar top in hoofdklasse na zege bij Achilles 1984

VOETBAL - MSC heeft in Assen een verdiende zege geboekt op Achilles 1894. Het duel tussen de nummer zeven en nummer vier van de Hoofdklasse C eindigde in 0-3. Dankzij deze overwinning is MSC koplopers SWZ Sneek en Juliana'31, die met 2-2 gelijk speelden, genaderd tot één punt.

Na een matige eerste helft (0-0), was het MSC dat het sterkst de kleedkamer uitkwam. Nadat Kaj van Duuren zijn doelpunt afgekeurd zag worden wegens buitenspel, was Bjorn Bakker na een klein uur spelen verantwoordelijk voor de 0-1. Hij tikte een voorzet van Justin Benjamins beheerst binnen. Vlak daarna hadden Achilles 1894-aanvallers Joel Amakodo en Remy Klaassens een grote kans op de gelijkmaker, maar beiden vonden zij MSC-doelman Marc Holterman op hun weg.
MSC, dat na dit seizoen afscheid neemt van het trainersduo Leo Blom en Jan Derk Brandsma, gooide het duel in het slot door in de laatste vijf minuten nog tweemaal te scoren. Invaller Stefan Bollen, die al een vrije trap op de lat schoot, maakte de 0-2 en stelde daarna Jos Fidom in staat om met een fraaie volley de 0-3 aan te tekenen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl