FC Emmen-trainer Gall roept supporters op: "Kom ons steunen"

VOETBAL - Hoeveel supporters vanavond de kraker FC Emmen - Almere City FC gaan bezoeken is onduidelijk, maar als het aan FC Emmen-trainer Joop Gall ligt is het vanaovnd net zo durk als in het thuisduel tegen Roda JC. "Dat verdient deze ploeg. We doen het goed, scoren veel en strijden volop mee in de strijd om de 2e periodetitel. Als we vanavond winnen staan we bovenaan in de periode. Ingrediënten genoeg lijkt me."

"Kleedt je warm aan"

Gall beseft dat de maandagavond geen traditionele voetbalavond is. "Bovendien is het zeer koud, dus de oudere supporters die slecht ter been zijn verkiezen misschien wel de tv boven een bezoek aan het stadion aangezien het duel live op FOX wordt uitgezonden. Maar ik hoop dat iedereen zich gewoon heel warm aankleedt en ons vanavond komt steunen. We hebben de steun van onze supporters vanavond harder nodig dan ooit."

13e man

"Als de supporters nu zorgen dat ze de 12e man zijn, dan ben ik de 13e man en zo gaan we proberen Almere City te verslaan", zegt Gall strijdvaardig. "Dat zal geen gemakkelijke opgave zijn. Zij hebben tenlsotte al zes duels op rij niet verloren. Toch denk ik dat we in eigen huis met onze stijl van voetballen de favoriet zijn."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl