Voltallige bestuur v.v. Gasselternijveen opgestapt

Voetbal
Voetbal
VOETBAL - Het complete bestuur van voetbalvereniging Gasselternijveen is opgestapt.
Zondagavond legde voorzitter Piet Wolters zijn functie neer. Gisteravond besloot ook de rest van het zevenkoppige bestuur af te treden.

Negatieve sfeer
De reden zou zijn dat de sfeer binnen de club al langere tijd negatief is. Volgens betrokkenen stapte Wolters zondagavond op omdat hij 'het volgens sommigen nooit goed kan doen' en hij 'het gezeur flauw was'. Bestuurslid Roelof Heuten volgde Wolters en vervolgens besloot ook de rest van het bestuur terug te treden.

Extra ledenvergadering

Wolters zelf wil niet reageren op zijn terugtreden. Secretaris Marjon Boiten laat weten dat er binnenkort een verklaring van het demissionair bestuur komt. Op maandag 15 december is er een extra ledenvergadering ingelast.

Het eerste elftal van Gasselternijveen komt uit in de vijfde klasse F op zondag. Daarin staat de ploeg twaalfde, met acht punten uit elf duels. Afgelopen zondag verloor de ploeg thuis met 0-7 van HOC uit Odoorn.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl