Geen doelpunten bij ACV - Flevo Boys

VOETBAL - ACV heeft opnieuw punten laten liggen in de race om de koppositie in de zaterdaghoofdklasse C. De Assenaren kwamen op eigen veld niet verder dan een bloedeloze 0-0 tegen Flevo Boys.

Eerste helft

Al in de eerste minuut had Robin Mulder ACV op voorsprong kunnen zetten. Uit een dieptepass van centrale verdediger Jelle Wagenaar kwam de aanvaller alleen voor de keeper van de gasten, maar zijn lob ging over het doel. Even later kreeg Edu de Jonge Rosa de tweede kans in de wedstrijd, maar zijn inzet werd op het laatste moment geblokt door een verdediger van de gasten. Daarna zakte het spelpeil en kregen beide ploegen nauwelijks kansen op een doelpunt.

Tweede helft

Ook in de tweede helft viel er voor het publiek aanvankelijk weinig te genieten. Pas in de laatste twintig minuten werd het een wedstrijd met over en weer kansen. Eerst kreeg Gill Göbel tot twee keer toe een goede mogelijkheid, maar beide keren had de buitenspeler van ACV het vizier niet op scherp. Het dichtst bij een doelpunt was Edu de Jonge Rosa, maar zijn schot ketste af op de paal. In de slotminuut mocht ACV van geluk spreken dat de gasten er niet met de overwinning van doorgingen. Een inzet van Flevo Boys-invaller Jarno van der Wal werd door keeper Ben Wormmeester op vakkundige wijze uit het doel geranseld.

Stand

Door deze puntendeling staat ACV nu op de 3e plaats in de zaterdaghoofdklasse C met 23 punten uit 12 duels. De achterstand op de beide koplopers, DVS '33 en Harkemase Boys, bedraagt twee punten.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl