E&O wacht nog vijf finales

Handbal
Handbal
HANDBAL - De heren van E&O verloren zaterdagavond in Waalwijk met 33-30 van Tachos. Door die nederlaag zijn de Emmenaren gezakt naar de vijfde plaats in de eredivisie. Die positie geeft recht op een startbewijs in de kampioenspoule, maar de achterstand van Swift en Quintus op E&O is respectievelijk één en twee punten. Er zijn nog vijf duel te spelen in de kampioenspoule.
Tachos pakte in de eerste helft een kleine voorsprong. E&O bleef lang in het spoor, maar moest bij 12-10 toestaan dat de thuisploeg uitliep naar 15-10. Ook bij rust stond die achterstand van vijf punten nog op het scorebord: 17-12.

In de tweede helft kroop E&O langzaam dichterbij de tegenstander, maar te langzaam. Tachos hield stand en won uiteindelijk met 33-30.