WKE verliest in Noordwijkerhout

© WKE
VOETBAL - WKE heeft geen punten overgehouden aan het duel tegen VVSB. In Noordwijkerhout eindigde het duel tussen de twee subtoppers in 4-2 voor de thuisploeg.

Op een door de regen slecht bespeelbaar veld kwam WKE in de eerste helft tweemaal op achterstand. Het was Guilliano Grot die de Emmenaren weer op gelijke hoogte wist te brengen. De eerste treffer kon hij maken dankzij doorkopwerk van Jan Hooiveld en bij zijn tweede goal werd hij keurig bediend door Orlando Smeekes.

Na de hervatting vond VVSB opnieuw het net via Bas Ruigrok en Tomas Tavilla, die beiden in de eerste helft ook al trefzeker waren geweest. Op deze twee treffers had WKE geen passend antwoord: 4-2.
WKE-coach Paul Weerman baalde na afloop van het slechte verdedigingswerk van zijn ploeg. "Drie van de vier tegentreffers waren volstrekt onnodig. De organisatie stond niet verkeerd, maar we dekten gewoon niet goed genoeg. Als we zo blijven verdedigen moeten we elke week vier treffers maken om te kunnen winnen. Hier blijven we niet mee wegkomen."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl