Joop Gall: "Misschien wel een goed moment om te praten over contract"

VOETBAL - De decembermaand is bij veel voetbalclubs de maand om te praten over de toekomst van de hoofdtrainer. Is er vertrouwen of is het beter om op zoek te gaan naar een nieuwe man? FC Emmen en trainer Joop Gall hebben nog niet met elkaar gesproken over de toekomst. "Nee en ik heb ook niet gehoord dat ze willen praten", zegt Gall kort na afloop van het duel bij Sparta.
"Misschien is het inderdaad een goed moment om te praten aangezien we veel spelers hebben met een aflopend contract;. Het kan goed zijn dat zij willen weten wat er met de trainer gebeurd", vervolgt Gall.

"Ondanks de nederlaag van vandaag vind ik dat we het heel goed doen. We hebben een team dat de play-offs moet kunnen halen. Het is een team waar nog meer in zit en ik vind het in ieder geval een genot om met deze spelers te werken."

Joop Gall is bezig aan zijn derde seizoen in Drentse dienst. Vorig jaar duurde het heel lang vorodat FC Emmen en Gall tot een akkoord kwamen. Het contract van Gall lag, begin dit jaar, heel lang in de koelkast.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl