Kindje overleden aan gevolgen ernstig ongeluk De Krim

Het ongeval in De Krim
Het ongeval in De Krim
DE KRIM - Het jongetje van 18 maanden dat gistermorgen ernstig gewond raakte bij een ongeluk in De Krim, is overleden aan zijn verwondingen. Dat heeft de politie bevestigd.
Bij het ongeluk raakten een moeder en haar kind te water. Vier omstanders en twee agenten zijn het water ingegaan om te proberen de inzittenden uit de auto te bevrijden, maar dat lukte niet. De auto lag op de kop in het water en dreef verder weg van de kant.

Uiteindelijk zijn de slachtoffers door brandweerduikers uit de auto gehaald. Ze zijn na reanimatie in zorgwekkende toestand naar ziekenhuizen in Zwolle en Groningen gebracht. Daar is het jongetje overleden aan de gevolgen van het ongeluk. De situatie van de 30-jarige vrouw is nog steeds kritiek.

De Veiligheidsregio IJsselland onderzoekt de manier waarop hulpdiensten zijn opgeroepen na het ernstige ongeluk. De brandweerpost van De Krim zit op minder dan een kilometer van de plek van het ongeluk, maar werd pas 8 minuten na de eerste melding gealarmeerd. Of daar iets is misgegaan en wat er dan fout is gegaan moet blijken uit het onderzoek.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl