Zwaargewonde man uit Zuidwolde overlijdt aan zijn verwondingen

Het ongeval op de N48
Het ongeval op de N48
ZUIDWOLDE - Een 20-jarige man uit Zuidwolde die zondag betrokken was bij een ongeval op de N48, is aan zijn verwondingen overleden.
Twee auto's kwamen zondag ter hoogte van Zuidwolde frontaal met elkaar in botsing. Het 20-jarige slachtoffer zat samen met een 19- en 20-jarige plaatsgenoot in de auto. Een 77-jarige man uit Zuidwolde bestuurde de andere auto.

Vier gewonden

Alle vier betrokkenen raakten gewond. Een van de 20-jarige mannen was er ernstig aan toe. Hij is nu in het ziekenhuis overleden. Het 77-jarige slachtoffer kwam met zijn auto in de sloot tot stilstand. De brandweer haalde hem uit zijn voertuig. De bejaarde man en de andere twee slachtoffers liggen nog in het ziekenhuis.

Wie weet meer?

Hoe het ongeluk kon gebeuren, is nog altijd niet bekend bij de politie. Twee andere automobilisten reden na het ongeluk weg, zonder dat de politie met hen heeft kunnen spreken. Zij zijn mogelijk belangrijke getuigen. De politie is nog naar hen op zoek.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl