Olijve terug in de basis bij FC Emmen

VOETBAL - Frank Olijve keert morgenavond in de voorlaatste wedstrijd voor de winterstop, tegen FC Volendam, weer terug in de basis van FC Emmen. Tim Siekman, die tegen Sparta een schorsing uitzat, start ook.
Olijve, die weer hersteld is van een meniscusblessure, speelde zijn laatste wedstrijd in de basis tegen Helmond Sport op 12 september. Door de keuze voor Olijve schuift Boy Deul door naar de rechterspitspositie, waardoor Leandro Resida zijn basisplaats kwijt is geraakt. "Leandro is de laatste weken niet meer zo scherp als hij geweest is, vandaar de keuze", zegt Gall.

Stelling

Gall deponeerde na het met 3-0 verloren duel tegen Sparta een stelling bij zijn spelers. 'Onze speelwijze kost zoveel kracht. We snakken naar de winterstop', luidde de stelling. "Daar was de groep het niet mee eens. Volgens hen was het in Rotterdam gewoon een offday."

FC Volendam

FC Volendam staat vierde in de Jupiler League, één plaats boven FC Emmen. Het verschil tussen beide ploegen bedraagt 6 punten. Volendam pakte tot nu toe 32 punten, waarvan 19 in uitduels.

Samenvatting

FC Emmen - FC Volendam begint morgenavond om 20.00 uur. Beelden van het duel kunt u een dag later zien in TV Drenthe Sport. Die uitzending begint om 18.20 uur.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl