Hurry Up verpulvert Houten en is niet meer te achterhalen

Selectie Hurry Up
Selectie Hurry Up
VOTEBAL - Met een 19-36 zege in de zak keerde Hurry Up zaterdagavond terug uit Houten. Het was de veertiende overwinning in veertien duels voor de ploeg uit Zwartemeer.
Hurry Up was al zeker van plaatsing voor de kampioenspoule, maar weet nu ook dat het die poule, waarin gestreden wordt om het landskampioenschap, ingaat als nummer één van de eredivisie. Lions 2 verloor en kan de ploeg van trainer Joop Fiege niet meer achterhalen.

Wat de precieze waarde van die eerste plek in de eredivisie is moet nog blijken, want in de kampioenspoule voegen de beste vier ploegen van vorig seizoen in. Aalsmeer, Volendam, Bevo en Lions komen nu nog uit in de Beneliga.

Tegen Houten liet Hurry Up in ieder geval zien te kunnen handballen. De ploeg zat constant aan de goede kant van de score en liep in de eerste helft uit tot een 12-18 voorsprong bij rust. In de tweede helft bouwde Hurry Up de voorsprong steeds verder uit en zo won het uiteindelijk eenvoudig.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl