Tussenstand: 27000 producten voor de voedselbank

ASSEN - De actie Samen voor de Voedselbank lijkt een groot succes te worden. De levensmiddelen stromen binnen bij RTV Drenthe. Op dit moment staan er al 27000 producten opgeslagen in het pand van RTV Drenthe in Assen.
Jong en oud in actie
De levensmiddelen komen uit alle hoeken van de provincie. Verenigingen, winkels en scholen dragen allemaal hun steentje bij, zoals obs De Anwende in Aalden. Leerlingen namen de afgelopen tijd allemaal wat producten mee. In de school is een hoek ingericht waar inmiddels al honderden producten staan.
Frits in actie
Bij C1000 in Gieten mocht presentator Frits Emmelkamp een minuut gratis winkelen. Frits wist in een minuut voor bijna tweehonderd euro spullen in te laden in zijn boodschappenkar. Eigenaar Jan Abbas van de supermarkt nam dit bedrag voor zijn rekening.

Finale

Samen voor de Voedselbank duurt nog tot en met vrijdag. Tot die tijd kan iedereen producten inleveren bij RTV Drenthe of iets achterlaten bij één van de zeventig inzamelpunten in de provincie. De levensmiddelen worden verdeeld onder alle voedselbanken in Drenthe.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl