Nieuwe Ziggo-storing treft Assen; geduld bij klanten is op

Ziggo
Ziggo
ASSEN - Boze Ziggo-klanten in Assen. Voor de tweede keer in een paar dagen tijd is de Drentse hoofdstad getroffen door een storing, waardoor Ziggo-gebruikers geen internet en telefoon kunnen gebruiken.

Volgens een woordvoerder van het bedrijf treft de storing een groot deel van Assen. Hoeveel klanten hier de dupe van zijn, is niet bekend. Volgens de Ziggo-woordvoerder gaat het in ieder geval om duizenden mensen.

Geen stroom

"In het verdeelcentrum in Assen valt de stroom weg. Het is een complexe situatie. Dit maken we niet vaak mee", zegt Erik van Doeselaar van Ziggo. Volgens hem gaat het om een vervelende nawee van de problemen van afgelopen weekend. Ook toen kampten Ziggo-klanten in Assen met een storing. Zij hadden urenlang geen internet, telefoon of televisie.

Maatregelen

Van Doeselaar van Ziggo; "We nemen rigoureuze maatregelen. Normaal onderzoeken we waar de storing vandaan komt. Dat wachten we nu niet af. Net als afgelopen weekend vervangen we de apparatuur die problemen veroorzaakt. In de loop van de ochtend moeten de problemen verholpen zijn."

Boze klanten

Bij de klanten raakt het geduld met Ziggo op, zo blijkt uit reacties op Twitter.

Beste

">

Hallo

">

Omfg

">

Nee niet weer.. Geen internet op kantoor, weer storing

">

Weer storing bij

">

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl