Opnieuw trainersduo voor MSC

Bijen en Scherpen
Bijen en Scherpen
VOETBAL - Zondaghoofdklasser MSC uit Meppel heeft twee opvolgers gevonden voor de vertrekkende trainers Brandsma en Blom. Bas Bijen en Herman Scherpen worden het nieuwe trainersduo. Op die manier heeft het tweetal overigens ook gesolliciteerd.
MSC-voorzitter Hans Stam is daar blij mee. "Wij zochten gretige, hardwerkende trainers die graag bij MSC willen komen trainen, affiniteit hebben met de club en zich snel thuis kunnen voelen binnen de cultuur van onze vereniging."

De 44-jarige Bijen is zeker geen onbekende bij MSC. De Meppeler speelde 13 jaar lang in de hoofdmacht van de zwart-witten en was ook jarenlang jeugdtrainer bij de club. Daarna werd Bijen seniorentrainer bij Wacker en had hij het tweede elftal van HHC vier jaar lang onder zijn hoede. De afgelopen twee seizoenen fungeerde Bijen als assistent bij het 1e elftal. Dit seizoen staat hij voor het eerst als hoofdtrainer voor de groep, namelijk bij Vroomshoopse Boys, dat uitkomt in de 1e klasse van het zaterdagvoetbal.

Herman Scherpen, oud-speler van onder andere FC Emmen, SVBO en Achilles 1894 is op dit moment trainer van SVV'04 in Schooonebeek, waaarmee hij vorig seizoen promoveerde naar de zondag 2e klasse. Voor SVV'04 was Scherpen, die in 2011 zijn TC1-diploma haalde, eindverantwoordelijk bij SVBO en Raptim.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl