E&O onderuit in Den Haag

Selectie E&O
Selectie E&O
HANDBAL - In hun strijd om een plekje in de kampioenspoule hebben de heren van E&O zaterdagavond slechte zaken gedaan door in Den Haag te verliezen van Hercules. De nummer vier van de ranglijst speelde slecht en ging terecht met 29-24 ten onder.
Justin Semmelink zette de ploeg van Edwin Kippers op een 0-1 voorsprong, maar vervolgens was het de thuisploeg die het heft in handen nam. E&O keek bijna de gehele eerste helft tegen een kleine achterstand aan, maar kwam van 12-9 terug tot een 14-14 stand bij rust.
E&O kwam sterk uit de kleedkamer, maar moest vervolgens toezien hoe Hercules een 16-18 achterstand omboog in een 21-18 voorsprong. In die fase van de wedstrijd stapelde E&O de foute keuzes op elkaar. E&O bleef achter de feiten aanlopen en zag de achterstand in het restant van de wedstrijd oplopen: 29-24. Topscorer aan de kant van E&O was Jan Josef met elf goals.
Gelukkig voor de Emmenaren leden ook hun concurrenten in de strijd om de vierde plaats - Houten, Quintus en Swift - dit weekend een nederlaag. Na de winterstop speelt E&O nog drie reguliere competitieduels, te beginnen met het thuisduel tegen Swift.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl