Update: brand in Emmen onder controle

EMMEN - De brandweer heeft het sein brand meester gegeven bij de brand in een woning aan de Laan van het Kwekebos in Emmen.

De brand ontstond vanmorgen rond half negen in de keuken van de woning. Omdat de bewoonster nog in het huis was, werden veel hulpdiensten opgeroepen.
Bewoonster ongedeerd
De bewoonster van het pand werd uit de woning gehaald door de brandweer. Na controle door ambulancepersoneel bleek dat haar niets mankeerde.

Kleine brand

Volgens de brandweer was het goed dat er veel hulpdiensten ter plekke waren. Op deze manier was de brand snel onder controle en werd grote schade voorkomen. De schade bleef beperkt tot een geforceerde deur en flinke rookschade in de keuken.
Melding
Er kwamen veel hulpdiensten opdagen vanwege de melding die werd gedaan tijdens de brand. Het vermoeden bestond dat het zou gaan om een grote woningbrand, omdat de vlammen uit het huis sloegen. Dat viel uiteindelijk mee.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl