Van Huffelen leidt Rolder Boys naar finale in Scheemda

Tim van Huffelen (links) van Rolder Boys
Tim van Huffelen (links) van Rolder Boys
VOETBAL - Rolder Boys plaatste zich maandagavond voor de finale van het Eextahal zaalvoetbaltoernooi van Scheemda. De zondageersteklasser, al twee keer winnaar van het toernooi, versloeg in de poulefase THOS, Noordster en Heiligerlee. In de beslissingswedstrijd won de ploeg uit Rolde met 4-1 van BNC.
Tim van Huffelen, ook tijdnes de voorronde van het Protos Weering Toernooi met acht goals prima op dreef, had een groot aandeel in de prestatie van Rolder Boys. Alleen in de poulefase scoorde Van Huffelen al 6 keer.

In de andere kruisfinale stonden MOVV en Heiligerlee tegenover elkaar. Met drie zeges en een doelsaldo van acht voor en slechts één tegen, was MOVV probleemloos door de poulefase gerold. Dat kon van de plaatsing voor de finale niet gezegd worden. Na de reguliere speeltijd stond er 2-2 op het scorebord. In de daarop volgende strafschoppenserie ging het gelijk op tot 3-3. MOVV scoorde 4-3, waarna gelegenheidskeeper Gerhard Offringa als winnaar uit de strijd kwam en de ploeg uit Midwolda vervolgens ook de vijfde en beslissende penalty benutte.

Zaterdagavond wisten WVV zaterdag en Omlandia zich voor de finale.

Dinsdag (30 december) en vrijdag 2 januari worden er nog twee voorrondes gespeeld. Het Asser ACV komt dinsdag in actie. Zaterdag 3 januari is de finaledag.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl