Mulder: Gall verdiende nog een extra jaar bij FC Emmen

VOETBAL - André Mulder, de assistent-trainer van FC Emmen, laat weten dat zijn beslissing om na dit seizoen te stoppen bij de Drentse eerstedivisionist maken heeft met zijn drukke werkzaamheden voor zijn eigen sportzaak. "Ik maak weken van 70 tot 80 uur. Dat is één seizoen te doen, maar niet nog een jaar."
"Of ik was gebleven als de club verder was gegaan met Joop Gall? Dat weet je nooit. Ik denk het niet, alhoewel ik weet dat Joop als geen ander iemand kan overreden", aldus Mulder.
Lamgeslagen
Mulder was met stomheid geslagen toen de club vorige week bekend maakte niet verder te gaan met Gall. "Dat was een raar bericht. Ik was compleet lamgeslagen door het nieuws. Als het zo goed gaat en je stuurt je trainer weg, daar begrijp ik niets van."

Gall verdient nog een jaar
Volgens de voormalig hoofdtrainer van Gramsbergen, HODO, Germanicus, Dalen en SC Erica had Gall nog een extra seizoen verdiend bij FC Emmen. "Joop is een toptrainer. Hij heeft verstand van zaken en doet het heel goed. Dat heb ik de club ook laten weten."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl